fbpx
Uncategorized
No Comments

Implantul este una dintre cele mai utilizate metode în tratamentul stomatologic. Contrar opiniei populare, tratamentul dentar cu implant este destul de simplu și nu necesită mult timp; este o metodă de tratament care înlocuiește dinții deteriorați, cariați sau lipsă datorită structurii sale. În metoda de tratament dentar cu implant, atât brandul cât și structura implantului dentar utilizat sunt la fel de importante precum construcția procedurii în sine.

În industria implanturilor dentare, există o varietate de branduri care produc componente și sisteme pentru operațiile de implant dentar. Aceste branduri oferă calitate, durabilitate, inovație și o gamă variată de prețuri. Unele companii sunt relativ noi pe piață, în timp ce altele au o experiență de lungă durată, cum ar fi Straumann, Bredent, Nobel Biocare, Dentsply sau Zimmer.

Alegerea unui brand dintr-o listă globală poate fi o sarcină dificilă pentru un pacient obișnuit. La nivel mondial, există peste 150 de companii care încearcă să își facă loc pe piața de implanturi dentare, iar pentru o persoană obișnuită este aproape imposibil să cunoască toate aceste branduri. Cu toate acestea, întrucât este vorba despre sănătatea și aspectul danturii tale, este înțelept să cauți cele mai bune branduri de implanturi dentare.

În general, cliniciile dentare din întreaga lume aleg câteva branduri pe care le consideră cele mai potrivite pentru majoritatea pacienților lor și utilizează unul dintre aceste branduri. În cazul nostru, pentru a oferi rezultate excepționale în stomatologie locuitorilor din Piatra Neamț, colaborăm doar cu branduri premium, precum Bredent (Germania), Straumann (Elveția) și MegaGen (Coreea de Sud), care oferă implanturi dentare de înaltă calitate, certificate și garantate. Pacientul, cu ajutorul unei informări detaliate, are rolul de a selecta un brand dintre opțiunile propuse.

Branduri de top în implanturi dentare

Bredent

Bredent este un brand înființat în Germania și a făcut pași rapizi în auto-dezvoltare. Din acest motiv, a devenit unul dintre brandurile de top din sector. Este extrem de durabil, deoarece este folosit în principal în tratamentul stomatologic.

Implantul dentar Bredent este frecvent preferat de pacienți și medici, deoarece previne pierderea osoasă și este fabricat dintr-o aliaj de titan.

Bredent se remarcă prin inovație și tehnologie avansată, oferind soluții fiabile și durabile pentru înlocuirea dinților lipsă. Calitatea și performanța implanturilor Bredent sunt recunoscute pe scară globală, ceea ce le face o alegere preferată în industria stomatologică.

Sistemul de implanturi dentare SKY de la Bredent a reușit să se impună pe piața implanturilor începând din 2002. Acesta oferă toate opțiunile protetice cu un număr limitat de componente datorită unei platforme unice de 4.0 mm diametru pentru toate implanturile.

Acest sistem inovator de implanturi dentare este apreciat pentru simplitatea sa, estetica remarcabilă și posibilitatea de a utiliza un număr redus de componente protetice. Aceasta înseamnă că pacienții beneficiază de un tratament mai comod și mai eficient, iar medicii stomatologi au la dispoziție mai multe opțiuni protetice pentru a se potrivi nevoilor fiecărui pacient.

SKY dental implants system de la Bredent demonstrează angajamentul continuu al brandului pentru inovație și tehnologie avansată în domeniul implanturilor dentare.


Straumann

Straumann, înființată în 1954, este o companie elvețiană renumită în implantologie. Brandul desfășoară o activitate intensă de cercetare, producție de echipamente stomatologice și biomateriale. De asemenea, investesc în software pentru stomatologie, ceea ce îi transformă într-un actor important pe piață. Colaborează cu centre de cercetare, universități și câteva clinici de renume.

Produsele lor sunt extrem de inovatoare, durabile și sigure. Furnizează profesioniștilor din domeniul stomatologiei și clinicilor produse pentru restaurare și intervenții chirurgicale. Fiind o sursă completă în domeniul stomatologiei, multe clinici și profesioniști stomatologi preferă Straumann. Cu toate acestea, ca unul dintre cele mai bune branduri de implanturi dentare la nivel global, sistemele de implant și alte produse Straumann sunt relativ scumpe.

Implanturile dentare Straumann utilizează titanul pentru a fixa dinte artificial direct în osul maxilar sau mandibular în poziția în care se află rădăcina unui dinte natural. Organismul poate tolera introducerea de titan, ceea ce permite gingiei și osului să se vindece rapid fără a respinge implantul.

Deoarece titanul este acceptat de organism și se integrează ușor cu țesutul oral, acest tip de tratament este complet sigur și este clasificat ca o procedură de rutină. Implanturile dentare Straumann oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, asigurând pacienților un zâmbet frumos și o funcționalitate asemănătoare cu cea a dinților naturali.

Straumann reprezintă o alegere de încredere pentru pacienți și medici, fiind recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor. Cu un accent deosebit pe inovație și cercetare, Straumann continuă să se afirme ca lider în industria stomatologică.

MegaGen

Megagen este un alt brand de nivel premium, din Coreea de Sud, înființat de un grup de chirurgi dentiști în 2002. Compania încearcă în mod special să găsească soluții pentru problemele mai complexe, ceea ce aduce inovație și calitate. Aceștia oferă diferite modele pentru diverse nevoi, cum ar fi Anyridge, Rescue, Anyone, Mini și EZPlus.

Conceput și produs cu principiul calității superioare, MegaGen are o structură care facilitează procesul de tratament atât pentru pacient, cât și pentru dentist. Din acest motiv, a devenit pionier în domeniu, semnând inovații în sectorul implanturilor dentare. Faptul că oferă rezultate rapide și precise în tratament joacă un rol important în alegerea sa frecventă ca brand de implanturi dentare în întreaga lume.

AnyRidge este probabil cel mai faimos produs al companiei MegaGen: un sistem de implanturi extrem de versatil și foarte solicitat, datorită stabilității mecanice ridicate, opțiunilor variate de dimensiune și durabilității extinse. 

MegaGen se remarcă prin abordarea inovatoare și dezvoltarea de soluții avansate în domeniul implantologiei dentare. Brandul este recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, oferind pacienților opțiuni diverse și adaptate nevoilor individuale. De curând, a inaugurat cea mai mare facilitate de producție a implanturilor din Asia, dovedindu-se a fi un brand remarcabil, de nivel internațional.

Au abilitățile chirurgicale impact asupra succesului implanturilor dentare?

Pe scurt: cu siguranță! Un profesionist stomatolog priceput și experimentat are mai multe șanse să obțină rezultate mai bune decât un coleg mai puțin priceput sau fără experiență. Acest lucru se datorează faptului că acesta poate realiza și produce un implant dentar de înaltă calitate, chiar și utilizând un brand de calitate inferioară.

De asemenea, înlocuirea sau restaurarea implantului dentar ar trebui să fie luate în considerare. În mod evident, veți avea nevoie de un profesionist stomatolog competent, în loc să cumpărați un nou set de implanturi dentare. Prin urmare, putem spune că abilitățile chirurgicale contează întotdeauna și au un impact semnificativ asupra succesului tratamentului cu implanturi dentare.

Vestea bună este că noi avem o echipă specializată în implantologie și chirurgie oro-maxilo-facială și suntem în permanență angajați în perfecționarea noastră profesională. Participăm activ la cursuri și conferințe internaționale, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente inovații și tehnici în domeniul stomatologic. Și, mai ales, folosim doar branduri de renume internațional, pentru ca tu să te bucuri de rezultate 100% garantate. Sună grozav, nu-i așa?

25 iun., 2023

Reabilitare orală în 24 de ore. Ce este, cui se adresează și care sunt avantajele?

Reabilitarea orală în 24 de ore este o procedură revoluționară în stomatologie, oferind pacienților o soluție rapidă și eficientă pentru a-și recăpăta zâmbetul și funcționalitatea dentară. Această abordare modernă și inovatoare permite înlocuirea integrală a dinților lipsă sau deteriorați, într-o singură zi, oferind rezultate remarcabile și transformând viețile pacienților.

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

This field is required.