fbpx

Implantul dentar - aliatul artificial al zâmbetului tău natural

Implanturile dentare sunt cea mai durabilă și eficientă soluție pentru înlocuirea dinților lipsă, aducând numeroase beneficii pentru pacienți. Echipa noastră are o vastă experiență în implantologie și chirurgie oro-maxilo-facială, pe care o pune, cu pasiune și devotament, în slujba pacientului. Pentru a oferi rezultate excepționale în stomatologie locuitorilor din Piatra Neamț, colaborăm doar cu branduri premium, precum Bredent (Germania), Straumann (Elveția) și MegaGen (Coreea de Sud), care oferă implanturi dentare de înaltă calitate, certificate și garantat.

Beneficiile implanturilor dentare sunt multiple. Acestea permit înlocuirea dinților pierduți într-un mod permanent, oferind o bază solidă pentru coroane, punți sau proteze dentare. Implanturile sunt proiectate să se integreze perfect în structura osului, oferind stabilitate și confort optim. De asemenea, acestea permit restabilirea funcționalității masticatorii, facilitând procesul de mestecare și vorbire. În plus, implanturile dentare contribuie la menținerea sănătății orale și la prevenirea deteriorării altor dinți. Oferim pacienților noștri avantajele implanturilor dentare de la branduri de renume internațional, garantând astfel rezultate de încredere și satisfacție pe termen lung.

Implantul dentar

Investiție într-un zâmbet de lungă durată.

Asistență permanentă

Îți suntem alături pe toată durata procedurii.

Exigența calității

Materiale premium, fiabile și durabile.

Procedură și informații esențiale

Procesul de implantare implică integrarea unui implant dentar în osul maxilar sau mandibular, urmat de perioada de vindecare, în care implantul se integrează în osul natural. Aceasta oferă o bază solidă și stabilitate pentru montarea ulterioară a unei coroane, a unei punți sau a unei proteze dentare.

Implanturile dentare pot fi utilizate în mai multe moduri pentru a înlocui dinții lipsă. Pentru un singur dinte pierdut, se poate folosi un implant individual cu o coroană montată deasupra. În cazul în care sunt mai mulți dinți lipsă în aceeași zonă, se poate opta pentru o punte dentară susținută de implanturi, care va înlocui toți dinții lipsă într-o singură structură. De asemenea, implanturile pot fi folosite pentru a susține o proteză dentară fixă, care poate înlocui o întreagă arcadă dentară, superioară sau inferioară.

Uneori, pacienții pot face confuzia a ceea ce reprezintă un implant. Diferența cheie între un implant dentar, un bont protetic și o coroană constă în rolul pe care îl îndeplinesc în reconstrucția dintelui. Atunci când discutăm despre un implant dentar, ne referim doar la rădăcina artificială care este plasată în osul maxilar sau mandibular. Bontul protetic este conectat la implant și servește drept legătură între implant și coroană. Coroana este partea vizibilă a dintelui artificial, care este atașată la bontul protetic și oferă aspectul și funcționalitatea unui dinte natural. Împreună, aceste componente formează o soluție completă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă.

  • Durabilitate și eficiență
  • Estetică remarcabilă
  • Funcționalitate optimă
  • Îmbunătățirea calității vieții

Obține o programare

Contactează-ne pentru mai multe informații