fbpx

Detalii și avantaje

Dantură completă,
în doar 24 de ore.

Lipsa unuia sau mai multor dinți poate provoca un disconfort semnificativ, afectând atât aspectul estetic și funcționalitatea danturii, cât și sănătatea ta generală. Din fericire, îți oferim o soluție revoluționară: reabilitarea dentară în doar 24 de ore, în Piatra Neamț!

Această procedură modernă și sigură reprezintă o metodă completă de reconstrucție a danturii. Procedura se adresează persoanelor fără dinți, celor cu probleme dentare ireversibile sau celor care doresc să înlocuiască lucrările protetice mobile. Eficiența este garantată cu ajutorul implanturilor dentare de înaltă calitate, provenite din Germania și Elveția. Știm cât de important este pentru tine să obții rezultate rapide și de încredere, de aceea am dezvoltat un protocol special, care-ți oferă o dantură completă, reintegrare socială imediată și un zâmbet complet funcțional în cel mai scurt timp.

Experți în implantologie dentară

Avem o echipă specializată în implantologie și chirurgie oro-maxilo-facială și suntem în permanență angajați în perfecționarea noastră profesională. Participăm activ la cursuri și conferințe internaționale, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente inovații și tehnici în domeniul stomatologic.

Dinți ficși în 24 de ore

Credem că eficiența și rapiditatea pot fi obținute în același timp. Îmbinăm experiența cu inovația, pentru ca tu să beneficiezi, într-o singură zi, de tratamentul extracțiilor dentare, inserarea Implanturilor și de lucrarea provizorie fixă.

Calitate premium a implanturilor

Țintim perfecțiunea fiecărui rezultat, de aceea folosim exclusiv sisteme de reabilitare orală în 24 h de ultimă generație. Colaborăm cu branduri de elită, certificate și garantate internațional:
Bredent (Fast & Fixed), Straumann (ProArch) și MegaGen (All On).

Etape și particularități

Cum facem totul posibil?

Consultație inițială

În această primă etapă are loc o examinare atentă, efectuată printr-un consult de specialitate, cât și prin radiografiere specifică. Scopul este de a evalua densitatea osoasă și de a determina spațiile ideale pentru inserarea implanturilor dentare. Pentru că siguranța pacientului este pe primul plan, se realizează, de asemenea, un set de analize standard. În urma acestor investigații, și pe baza unei informări detaliate, se stabilește planul optim de tratament.

Intervenție chirurgicală

Cea de-a doua etapă presupune inserarea efectivă a implanturilor, care se desfășoară în condiții ideale, deloc dureroase și cu ajutorul permanent al unei echipe cu vastă experiență în implantologie și chirurgie oro-maxilo-facială. Disconfortul este minim, procedura având loc sub anestezie locală și, la alegere, sub sedare intravenoasă. Unul dintre marele avantaje ale sistemelor moderne de implantare pe care le folosim este acela că ne permite să ocolim formațiunile anatomice adiacente (nervul alveolar inferior, canalul mandibular, sinusurile maxilare). Practic, nu mai este necesară adiția osoasă, proces care ar fi putut prelungi planul de tratament cu 4-9 luni, iar tu te poți bucura de dinți ficși în 24 de ore.

Aplicarea lucrării provizorii fixe

După inserarea implanturilor și amprentarea câmpului protetic are loc, în cel mult 24 de ore, atașarea unei lucrări fixe provizorii. Aceasta este perfect funcțională și ține locul lucrării de lungă durată, pe tot parcursul perioadei de vindecare, care este de aproximativ 6 luni. În timpul acestui interval, vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea stabili, împreună cu medicul, toate detaliile noii tale danturi.

Lucrarea pe termen lung

După trecerea perioadei de vindecare și o ultimă evaluarea, are loc atașarea dentiției finale pe implanturi, care îți va aduce zâmbetul mult visat. Toate acestea, în urma unei proceduri de încredere, garantate și realizate prin cele mai avansate mijloace stomatologice.

Iată câteva dintre realizările noastre

Înainte și după

Obține o programare

    Reabilitare 24h